Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)💚

Wat is een GreenBeanParty?

Wel, dit kan verschillende vormen aannemen. Een workshop, een lezing, samen de handen uit de mouwen steken tijdens een DIY - sessie, ... De parties kunnen zowel voor volwassenen als voor jongeren of kinderen uitgewerkt worden.

Kort omschreven is een GreenBeanParty een op maat uitgewerkt concept om mensen warm te maken voor een duurzame levensstijl. Dit kan een workshop zijn bij mensen thuis, intiem en relaxed.
Het kan ook doorgaan voor een grotere groep, op locatie. Bedrijven kunnen voor hun medewerkers een sessie laten doorgaan in het bedrijf, of op een externe locatie.

Het spreekt voor zich dat de aanpak en sfeer van verschillende vormen anders zullen zijn. Alles wordt steeds in onderling overleg afgesproken.

Er wordt steeds vertrokken vanuit dezelfde principes: duurzaamheid, op maat, een persoonlijke aanpak en met een vleugje humor.

GreenBeanParties kunnen rond verschillende thema's uitgewerkt worden: duurzaam ouderschap, afvalarm leven, zelf verzorgings- of huishoudproducten maken, ...

 

GreenBeanParties worden gegeven door Elke en/of Lien, 2 enthousiaste dames die een duurzame levensstijl een warm groen hart toedragen. Met praktische tips en tricks loodsen ze je door het ecologische landschap.

Geïnteresseerd? Neem zeker contact op en we kijken samen hoe we tot een aanbod kunnen komen!

Op zoek naar een fijn alternatief voor een vrijgezellenfeest, babyborrel, tupperware-avond, ...?
Boek ons dan voor een DIY-avontuur ! (Onze eigen regio is Brugge, maar we gaan op vraag ook daarbuiten.)