Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)šŸ’š

Wat is een GreenBeanParty?

Dit kan verschillende vormen aannemen. Een workshop, een lezing, samen de handen uit de mouwen steken tijdens een DIY - sessie, ...
De parties kunnen zowel voor volwassenen als voor jongeren of kinderen uitgewerkt worden.

Kort omschreven is een GreenBeanParty een op maat uitgewerkt concept om mensen warm te maken voor een duurzame levensstijl. Dit kan een workshop zijn bij mensen thuis, intiem en relaxed.
Het kan ook doorgaan voor een grotere groep, op locatie. Bedrijven kunnen voor hun medewerkers een sessie laten doorgaan in het bedrijf, of op een externe locatie.

Het spreekt voor zich dat de aanpak en sfeer van verschillende vormen anders zullen zijn. Alles wordt steeds in onderling overleg afgesproken.

Er wordt steeds vertrokken vanuit dezelfde principes: duurzaamheid, op maat, een persoonlijke aanpak en met een vleugje humor.

GreenBeanParties kunnen rond verschillende thema's uitgewerkt worden: duurzaam ouderschap, afvalarm leven, zelf verzorgings- of huishoudproducten maken, ...

 

GreenBeanParties worden gegeven door Elke en/of Lien, 2 enthousiaste dames die een duurzame levensstijl een warm groen hart toedragen. Met praktische tips en tricks loodsen ze je door het ecologische landschap.

Geïnteresseerd? Neem zeker contact op en we kijken samen hoe we tot een aanbod kunnen komen!

 

UPDATE FEBRUARI 2022
Rekening houdend met de huidige COVID-19 maatregelen is het terug mogelijk om workshops te organiseren, zowel in privésfeer als op een publieke locatie. We houden rekening met alle geldende maatregelen en hygiënevoorschriften. We beperken het aantal aanwezigen en zorgen voor ventilatie, handzeep/handgel,...

We brachten in november 2020 een aantal DIY boxen uit. Hierin vind je de recepten én ingrediënten om zelf de producten te maken die we in een workshop zouden maken. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een webinar te volgen bij ons. Dit is een digitale workshop waarin we stap voor stap samen het product maken.

Op zoek naar een fijn alternatief voor een vrijgezellenfeest, babyborrel, tupperware-avond, ...?
Boek ons dan voor een DIY-avontuur ! (ook online mogelijk - zie onze webinars. Onze eigen regio is Brugge, maar we gaan ook daarbuiten.)

Het spreekt uiteraard voor zich dat we de COVID-19 maatregelen van de regering op de voet volgen. Ook wij zullen de nodige voorzorgsmaatregelen nemen bij het geven van een GreenBeanParty. Onze en jullie veiligheid staat steeds voorop!