• Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)šŸ’š
  • Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis šŸ’š

Een baby in huis betekent meteen veel spullen in huis. Toch?

Het kan ook echt anders!

Met onze uitleendienst willen we de overvloed van babyspullen in het huis van een jong gezin beperken. In ons assortiment vind je niet alleen een wieg of een reisbedje, maar ook een pakket wasbare luiers, een draagzak, kleinere spullen die je soms maar enkele weken nodig hebt,...

Spullen die je nodig hebt in een basisuitzet wanneer je een kindje verwacht, maar ook spullen waarvan je misschien twijfelt of ze iets voor jullie gezin zijn. Door ze een periode te huren, kun je ze uitproberen en kijken of het werkt voor jullie.
Deze periode kan kort zijn, bijvoorbeeld voor een reisje. Je kunt spullen al huren voor een weekje. Maar je kunt er ook voor kiezen om iets een maand, of langer te huren. Je kunt ook een aantal keer de huurperiode verlengen.

Ga je op avontuur met je gezin? Snuister dan ook eens tussen onze kampeerspullen!

Spullen huren betekent ook dat ze niet permanent in je huis blijven. Zo krijg je fase na fase andere spullen, en toch niet per sé méér spullen. Wat je niet meer gebruikt, breng je terug naar ons. Dan maken we er een ander gezin blij mee.

Je kunt ook bij ons terecht voor advies over allerlei spullen. Wil je graag kolven maar zie je niet hoe er aan te beginnen? Wil je graag je kindje dragen maar ziet het er allemaal zo ingewikkeld uit? Of je gaat op reis en hebt bepaalde spullen maar voor een heel beperkte tijd nodig? Zonde om het aan te kopen en dan bieden wij je een antwoord in de vorm van korte termijn huren.

Maak gerust een afspraak om de spullen te bekijken en we geven je graag een passend advies !

Maatregelen COVID-19


We kunnen er niet rond. Het COVID-19 virus zal helaas nog een tijdje ons dagelijks leven beïnvloeden.
Daarom hebben wij ook enkele maatregelen getroffen om alles veilig te laten verlopen.

Zo worden al onze spullen grondig schoongemaakt voor ze naar een huurder gaan. Na de huurperiode verwachten we de spullen in dezelfde nette staat terug te krijgen.

Uiteraard zullen wij de teruggebrachte spullen zelf nog eens een grondige schoonmaakbeurt geven. Dan gaan ze voor 3 dagen in quarantaine. Hierna zijn ze klaar om naar een volgende huurder te gaan.

De overdracht wordt veilig gedaan met 1,5m afstand,  iedereen draagt een mondmasker en er is gelegenheid tot handen wassen/ontsmetten. Wens je wat hulp met inladen, dan kunnen we dit zeker op een veilige manier doen.
Omwille van COVID-19 is het voorlopig enkel mogelijk om spullen af te halen en zullen we dus nog geen spullen aan huis komen leveren.

Het is mogelijk om spullen op voorhand eens te komen bekijken, mochten de foto's en uitleg niet voldoende zijn. We vragen om ons te contacteren via telefoon of e-mail als je meer info wilt over een bepaald product. Daarna kun je eventueel gericht komen kijken naar de spullen waar je interesse in hebt. We vragen hierbij om zoveel mogelijk alleen te komen, of maximaal met 2 personen. Op die manier kunnen we de bezichtiging veilig organiseren.
Tijdens dit moment is er ook gelegenheid tot handen wassen/ontsmetten. We vragen om een mondmasker te dragen gedurende de tijd dat we ons in dezelfde ruimte bevinden.

Spullen doneren


We zijn steeds op zoek naar leuke, kwalitatieve spullen om onze uitleendienst uit te breiden. Ook duurzaam (houten) speelgoed is steeds welkom!

Heb je thuis nog baby- of kinderspullen liggen die je niet meer gebruikt? Wil je ze graag een volgend leven geven in ons project? 
Wij nemen spullen in goede staat graag over voor een zacht prijsje. (gratis mag natuurlijk ook altijd ;-))

Neem gerust contact met ons op en dan spreken we verder af!

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Tamara
2 maanden geleden

Voor onze wandelvakantie in de Ardennen huurden we 2 dragers. Ik kreeg goede uitleg en de draagzakken werden snel naar me opgestuurd. Vriendelijke en duidelijke communicatie en mooie/propere producten. Heel tevreden :) Nogmaals bedankt!