Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)💚

Een baby in huis betekent meteen veel spullen in huis. Toch? 

Het kan ook echt anders!

Met onze uitleendienst willen we de overvloed van babyspullen in het huis van een jong gezin beperken. In ons assortiment vind je spullen die je nodig hebt in een basisuitzet wanneer je een kindje verwacht, maar ook spullen waarvan je misschien twijfelt of ze iets voor jullie gezin zijn. Door ze een periode te huren, kun je ze uitproberen en kijken of het werkt voor jullie.

Deze periode kan kort zijn, bijvoorbeeld voor een reis of uitstap. Je kunt spullen al huren voor een week of zelfs een dag. Maar je kunt er ook voor kiezen om iets een maand, of langer te huren. 

Spullen huren betekent ook dat ze niet permanent in je huis blijven. Zo krijg je fase na fase andere spullen, en toch niet per sé méér spullen. Wat je niet meer gebruikt, breng je terug naar ons. Dan maken we er een ander gezin blij mee.

Je kunt ook bij ons terecht voor eerlijk advies. Wil je graag kolven maar zie je niet hoe er aan te beginnen? Wil je graag je kindje dragen maar ziet het er allemaal zo ingewikkeld uit? Of je twijfelt welke spullen uberhaupt handig zijn om in huis te hebben? Bij ons kun je alles zien, testen en dan beslissen of het een meerwaarde kan zijn in jouw gezin.

Maak gerust een afspraak om de spullen te bekijken en we geven je graag een passend advies !

Spullen doneren


We zijn steeds op zoek naar leuke, kwalitatieve spullen om onze uitleendienst uit te breiden. Ook duurzaam (houten) speelgoed is steeds welkom!

Heb je thuis nog baby- of kinderspullen liggen die je niet meer gebruikt? Wil je ze graag een volgend leven geven in ons project? 
Wij nemen spullen in goede staat graag over voor een zacht prijsje. (gratis mag natuurlijk ook altijd ;-))

Neem gerust contact met ons op en dan spreken we verder af!

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Elke
2 jaar geleden

Wij wilden het nunki lakentje eens testen voor ons zoontje die onrustig sliep. Als nieuwe aankoop kost dit veel geld, zeker als je niet eens weet of het zal helpen. Een abonnement was voor ons niet nodig gezien we enkel dit wilden testen maar dat bleek geen probleem, ik werd snel geholpen door Elke en het lakentje konden we testen (huren) aan een erg voordelige prijs! Alles correct en snel geregeld, lakentje was in perfecte staat en ook de waarborg werd snel terug gestort nadien.
Top initiatief van deze 2 dames!

Tamara
2 jaar geleden

Voor onze wandelvakantie in de Ardennen huurden we 2 dragers. Ik kreeg goede uitleg en de draagzakken werden snel naar me opgestuurd. Vriendelijke en duidelijke communicatie en mooie/propere producten. Heel tevreden :) Nogmaals bedankt!