• Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)💚
  • Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis 💚

Ben je zwanger, of hoop je dat te worden?

Dan is dit een begrijpelijk boek over een van de meest gedenkwaardige ervaringen die je kunt hebben. Het geeft je info en advies over alle aspecten van de zwangerschap: van conceptie tot geboorte en van borstvoeding tot zwangerschapsoefeningen.

Met behulp van de week-tot-weekkalender ontdek je wat je tijdens je zwangerschap kunt verwachten. En ook aan de partner is gedacht: hij/zij vindt de informatie die men nodig heeft om de zwangerschap bewust en stressvrij te beleven.

Joanne Stone en Keith Eddleman zijn beide gynaecoloog. Mary Duenwald is een gelauwerd auteur en heeft artikelen geschreven voor vele toonaangevende dagbladen en tijdschriften.

Al vele jaren geldt 'Jouw zwangerschapsbijbel' als standaardwerk voor koppels die een kindje verwachten.
Het boek bevat alle informatie over de periode voor, tijdens en vlak na de zwangerschap.
Een uiterst informatief boek, met sfeervolle foto's en overzichtelijke schema's en illustraties.

Elk kind is uniek, en dat geldt natuurlijk ook voor een hoogsensitief kind. Die hoogsensitiviteit kan zowel de ouder als het kind laten struikelen.

Als ouder is het soms even zoeken naar de juiste handleiding om de talenten van je kind tot bloei te laten komen. Dit boek wil je daarbij helpen.

Hoogsensitief opvoeden biedt concrete handvatten aan die ouders kunnen grijpen als ze even de draad kwijt zijn. De auteurs vertrekken daarbij van de talenten van je kind, en helpen je aan de hand van voorbeelden, ervaringen van andere ouders en veel praktische tips verder op weg.