Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)💚

Huren kan enkel met een abonnement!

Huren kan bij ons via 3 verschillende formules. We werken sinds vorig jaar met abonnementen. Het principe is eenvoudig: je koopt een jaarabonnement aan en hiermee kun je onbeperkt spullen huren. Er bestaan 3 formules. We stellen ze graag aan je voor.

Formule 1: De Sperzieboon. Wellicht de bekendste boon van allemaal. De meest toegankelijke en de meest gegeten boon bij ons in België. Perfecte naam voor een basis formule :-)
In deze formule koop je een jaarabonnement van 35 euro. Hiermee kun je spullen huren voor maximaal 3 maanden. Je kunt maximum 3 items tegelijk huren. Op kleertjes staat geen maximum aantal stuks.
Na maximum 3 maanden breng je alles terug en kun je terug nieuwe items huren.

Formule 2: De Limaboon. Klinkt al een beetje exotischer en maakt ons nieuwsgierig. Nog perfect toegankelijk, maar toch al een beetje speciaal. Perfecte naam voor een iets specialere formule :-)
In deze formule koop je een jaarabonnement van 45 euro. Hiermee kun je spullen huren voor maximaal 6 maanden. Je kunt maximum 5 items tegelijk huren. Op kleertjes staat geen maximum aantal stuks.
Na maximum 6 maanden breng je alles terug en kun je terug nieuwe items huren.

Formule 3: De Pronkboon. Klinkt sjiek en fier nietwaar? Een terechte naam voor deze laatste formule, waar we erg fier op zijn  ;-)
In deze laatste formule koop je een jaarabonnement van 55 euro. Hiermee kun je spullen huren voor maximaal 6 maanden. Je kunt maximum 5 items tegelijk huren. Op kleertjes staat ook hier geen maximum aantal stuks.
Na maximum 6 maanden breng je alles terug en kun je terug nieuwe items huren. Je krijgt in deze formule ook gedurende het hele jaar 10% korting op aankopen in onze webshop.

 

 

*Wens je meer stuks tegelijkertijd te huren dan maximum toegelaten in de abonnementen? Neem dan contact met ons op en we vinden samen een oplossing!

 

Ben je zwanger, of hoop je dat te worden?

Dan is dit een begrijpelijk boek over een van de meest gedenkwaardige ervaringen die je kunt hebben. Het geeft je info en advies over alle aspecten van de zwangerschap: van conceptie tot geboorte en van borstvoeding tot zwangerschapsoefeningen.

Met behulp van de week-tot-weekkalender ontdek je wat je tijdens je zwangerschap kunt verwachten. En ook aan de partner is gedacht: hij/zij vindt de informatie die men nodig heeft om de zwangerschap bewust en stressvrij te beleven.

Joanne Stone en Keith Eddleman zijn beide gynaecoloog. Mary Duenwald is een gelauwerd auteur en heeft artikelen geschreven voor vele toonaangevende dagbladen en tijdschriften.

Al vele jaren geldt 'Jouw zwangerschapsbijbel' als standaardwerk voor koppels die een kindje verwachten.
Het boek bevat alle informatie over de periode voor, tijdens en vlak na de zwangerschap.
Een uiterst informatief boek, met sfeervolle foto's en overzichtelijke schema's en illustraties.

Elk kind is uniek, en dat geldt natuurlijk ook voor een hoogsensitief kind. Die hoogsensitiviteit kan zowel de ouder als het kind laten struikelen.

Als ouder is het soms even zoeken naar de juiste handleiding om de talenten van je kind tot bloei te laten komen. Dit boek wil je daarbij helpen.

Hoogsensitief opvoeden biedt concrete handvatten aan die ouders kunnen grijpen als ze even de draad kwijt zijn. De auteurs vertrekken daarbij van de talenten van je kind, en helpen je aan de hand van voorbeelden, ervaringen van andere ouders en veel praktische tips verder op weg.