Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)💚

Een baby in huis betekent meteen veel spullen in huis. Toch? 

Het kan ook echt anders!

Met onze uitleendienst willen we de overvloed van babyspullen in het huis van een jong gezin beperken. In ons assortiment vind je spullen die je nodig hebt in een basisuitzet wanneer je een kindje verwacht, maar ook spullen waarvan je misschien twijfelt of ze iets voor jullie gezin zijn. Door ze een periode te huren, kun je ze uitproberen en kijken of het werkt voor jullie.

Deze periode kan kort zijn, bijvoorbeeld voor een reis of uitstap. Je kunt spullen al huren voor een week of zelfs een dag. Maar je kunt er ook voor kiezen om iets een maand, of langer te huren. 

Spullen huren betekent ook dat ze niet permanent in je huis blijven. Zo krijg je fase na fase andere spullen, en toch niet per sé méér spullen. Wat je niet meer gebruikt, breng je terug naar ons. Dan maken we er een ander gezin blij mee.

Je kunt ook bij ons terecht voor eerlijk advies. Wil je graag kolven maar zie je niet hoe er aan te beginnen? Wil je graag je kindje dragen maar ziet het er allemaal zo ingewikkeld uit? Of je twijfelt welke spullen uberhaupt handig zijn om in huis te hebben? Bij ons kun je alles zien, testen en dan beslissen of het een meerwaarde kan zijn in jouw gezin.

Maak gerust een afspraak om de spullen te bekijken en we geven je graag een passend advies !

Formules

Huren kan bij ons via 3 verschillende formules. We werken sinds juni 2021 met abonnementen. Het principe is eenvoudig. Je koopt een jaarabonnement aan en hiermee kun je onbeperkt spullen huren. Er bestaan 3 formules. We stellen ze graag aan je voor.

Formule 1: De Sperzieboon. Wellicht de bekendste boon van allemaal. De meest toegankelijke en de meest gegeten boon bij ons in België. Perfecte naam voor een basis formule :-)
In deze formule koop je een jaarabonnement van 35 euro. Hiermee kun je spullen huren voor maximaal 3 maanden. Je kunt maximum 3 items tegelijk huren. Op kleertjes staat geen maximum aantal stuks.
Na maximum 3 maanden breng je alles terug en kun je terug nieuwe items huren.

Formule 2: De Limaboon. Klinkt al een beetje exotischer en maakt ons nieuwsgierig. Nog perfect toegankelijk, maar toch al een beetje speciaal. Perfecte naam voor een iets specialere formule :-)
In deze formule koop je een jaarabonnement van 45 euro. Hiermee kun je spullen huren voor maximaal 6 maanden. Je kunt maximum 5 items tegelijk huren. Op kleertjes staat geen maximum aantal stuks.
Na maximum 6 maanden breng je alles terug en kun je terug nieuwe items huren.

Formule 3: De Pronkboon. Klinkt sjiek en fier nietwaar? Een terechte naam voor deze laatste formule, waar we erg fier op zijn  ;-)
In deze laatste formule koop je een jaarabonnement van 55 euro. Hiermee kun je spullen huren voor maximaal 6 maanden. Je kunt maximum 5 items tegelijk huren. Op kleertjes staat ook hier geen maximum aantal stuks.
Na maximum 6 maanden breng je alles terug en kun je terug nieuwe items huren. Je krijgt in deze formule ook gedurende het hele jaar 10% korting op aankopen in onze webshop.

 

 

*Wens je meer stuks tegelijkertijd te huren dan maximum toegelaten in de abonnementen? Neem dan contact met ons op en we vinden samen een oplossing!

Spullen doneren


We zijn steeds op zoek naar leuke, kwalitatieve spullen om onze uitleendienst uit te breiden. Ook duurzaam (houten) speelgoed is steeds welkom!

Heb je thuis nog baby- of kinderspullen liggen die je niet meer gebruikt? Wil je ze graag een volgend leven geven in ons project? 
Wij nemen spullen in goede staat graag over voor een zacht prijsje. (gratis mag natuurlijk ook altijd ;-))

Neem gerust contact met ons op en dan spreken we verder af!

 


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Elke
een jaar geleden

Wij wilden het nunki lakentje eens testen voor ons zoontje die onrustig sliep. Als nieuwe aankoop kost dit veel geld, zeker als je niet eens weet of het zal helpen. Een abonnement was voor ons niet nodig gezien we enkel dit wilden testen maar dat bleek geen probleem, ik werd snel geholpen door Elke en het lakentje konden we testen (huren) aan een erg voordelige prijs! Alles correct en snel geregeld, lakentje was in perfecte staat en ook de waarborg werd snel terug gestort nadien.
Top initiatief van deze 2 dames!

Tamara
2 jaar geleden

Voor onze wandelvakantie in de Ardennen huurden we 2 dragers. Ik kreeg goede uitleg en de draagzakken werden snel naar me opgestuurd. Vriendelijke en duidelijke communicatie en mooie/propere producten. Heel tevreden :) Nogmaals bedankt!