Gratis afhalen en bakfietslevering (Brugge & Damme)💚

Oshadhi

Oshadhi staat voor een hoge graad van zuiverheid en een zeer verfijnde geurkwaliteit, aanwezig in het rijke en uitgebreide aanbod aan etherische oliën, hydrolaten, plantaardige oliën en natuurlijke cosmetica.

 

Tussen hemel en aarde werkt een voortdurende scheppende levenskracht die zich manifesteert in het immense plantenrijk.
In de oude Vedische cultuur van India gaven wijze helers het rijk der geneeskrachtige planten de naam Oshadhi, wat ‘drager van licht’ en ‘schenker van levensenergie’ betekent.

Het huidige aanbod van Oshadhi etherische oliën en hydrolaten is het resultaat van het onvermoeibare enthousiasme van Dr. Malte Hozzel, natuurkenner en leraar met een passie voor medicinale planten. Vanuit een uniek perspectief onderzoekt hij de relatie tussen mens en plant en het helend effect van etherische oliën op onze gezondheid en bewustzijn.

In de loop van vele jaren reisde hij de wereld rond op zoek naar de zuiverste en meest verfijnde etherische oliën. In 1990 richtte hij in Duitsland de firma Ayus op met als doel de helende levenskracht van planten in hun meest pure vorm beschikbaar te stellen voor ieders welzijn.

 

Ondertussen is het merk Oshadhi vertegenwoordigd in meer dan 30 landen over verschillende continenten. We zijn dankbaar, samen met een groeiend aantal enthousiaste verdelers, het doel van Dr. Hozzel ook in België mee te realiseren.

Oliën

Hydrolaten

Verzorging